Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


HP LaserJet Pro M127fw

HP LaserJet Pro M127fw
76 200 Ft76200
Ez a kedvező áron elérhető, számos funkcióval rendelkező többfunkciós nyomtató egyszerűen telepíthető, használhatja nyomtatásra, másolásra, beolvasásra és faxolásra. Egyszerűen nyomtathat okostelefonról, táblagépről és számítógépről munkahelyén, otthon vagy akár útközben is a vezeték nélküli kapcsolat és a mobil nyomtatási funkciók segítségével.

Jellemzők

Egyetlen, kedvező áron elérhető, hálózati kapcsolatra képes többfunkciós nyomtatóval végezheti az alapvető feladatokat.

A 7,6 cm (3 hüvelyk) képátlójú színes érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelheti a többfunkciós nyomtatót. Az egyszerű, intuitív kezelőpanel használatával könnyen hozhat létre projekteket, és azonnal megkezdheti a nyomtatást.

Gyorsan fejezheti be a projekteket – a dokumentumokat akár 20 oldal/perc sebességgel nyomtathatja, az első nyomat pedig akár 9,5 másodperc alatt elkészül az azonnal aktiválódó technológiának köszönhetően. A 35 lapos automatikus lapadagolóval a lehető legjobban használhatja ki idejét.

Egyszerűen másolhatja a kétoldalas igazolványok mindkét oldalát vagy más kisebb dokumentumokat a papírlap egyetlen oldalára.

A nyomtatásra, másolásra, faxolásra és beolvasásra is használható többfunkciós nyomtatóval lépést tarthat a vállalkozás igényeivel.

Kedve szerint nyomtathat: legyen szó okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről .

Kibővítheti nyomtatási hatókörét. A készüléket egyszerűen állíthatja be, illetve nyomtathat és oszthat meg tartalmakat az Ethernet és a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Vezeték nélküli nyomtatójához gyorsan kapcsolódhat a vezeték nélküli közvetlen nyomtatás segítségével.

A nyomtatáshoz használhatja mobileszköze beépített nyomtatási képességét vagy a HP ePrint alkalmazást és szoftvert.

Szinte bárhonnan nyomtathat az AirPrint™ használatával.

Munkavégzés késedelmek nélkül: ez a gyors nyomtató egyszerű használatot és energiatakarékos megoldásokat kínál.

Kevesebb időt kell töltenie a többfunkciós nyomtató mellett és többet törődhet ügyfeleivel. Gyorsan nyomtathat, másolhat, faxolhat és olvashat be, lépést tartva a vállalkozás igényeivel.

A HP azonnal aktiválódó, illetve automatikus be- és kikapcsolási technológiája révén energiát takarít meg.

  • Cikkszám
    CZ183A
    Tömeg
    11 kg/db
Webáruház készítés